مرکز عرضه و فروش گوسفند زنده

همه چیز هایی که باید در مورد روغن دنبه بدانید

 

روغن دنبه به یکی از روغن‌های طبیعی گفته می‌شود که از چربی گوسفند که در دم حیوان قرار دارد، ساخته می‌شود. روغن دنبه خواص و مضراتی دارد که در طب سنتی از آن بسیار یاد شده؛ استفاده از روغن دنبه با توجه به صحبت‌های ضدونقیضی که درباره آن وجود دارد، باید با احتیاط انجام شود. مصرف کردن روغن دنبه برای افرادی که تحرک فیزیکی کمی دارند، توصیه نمی‌شود. همچنین، استفاده از این روغن برای بیماران قلبی و سالمندان و افراد مبتلا به دیابت و چربی خون نیز اکیداً ممنوع است. 

 

خواص روغن دنبه 

 

مصرف روغن دنبه و استفاده از آن در پخت‌وپز، باعث کاهش کلسترول بد خون و بالارفتن سطح کلسترول خوب می‌شود. با وجود این باید توجه داشت که روغن دنبه به علت دارابودن مقادیر زیادی از اسیدهای چرب اشباع‌شده، در صورتیکه در مصرف آن افراط شود ممکن است عوارضی برای بیماران قلبی و افراد مبتلا به کلسترول بالا ایجاد کند. جالب است که در طب سنتی از روغن دنبه به عنوان مکملی برای تناسب اندام استفاده می‌شود. خواص روغن دنبه نسبت به ضرر های آن بیشتر می باشد.

 

مضرات استفاده از روغن دنبه 

 

استفاده از روغن دنبه به دفعات و حجم زیاد برای بیماران قلبی و عروقی به هیچ عنوان مناسب نیست. اگر مبتلا به این بیماری‌ها هستید و قصد خرید دام زنده دارید، گرفتن روغن دنبه را فراموش کنید! 

 

این ماده خوراکی با داشتن اسیدهای چرب اشباع‌شده باعث سفت شدن دیواره رگ‌ها و بروز حملات قلبی می‌شود. همچنین، روغن دنبه برای افراد مبتلا به اضافه وزن، کلسترول بالا و افراد کم تحرک مناسب نیست؛ هرچند در کل، افراط در مصرف روغن دنبه باعث بروز آسیب‌های ناشی از بالا رفتن چربی در بدن می‌شود. عوارض روغن دنبه نسبت به روغن های صنعتی کمتر می باشد.

 


همه ما در مورد تب مالت چیزهایی شنیده‌ایم. تب مالت یکی از بیماری‌های مشترک انسان و دام است که می‌تواند بسیار خطرناک و مرگبار باشد. دوره نهفتگی این بیماری ممکن است تا چندین ماه نیز طول بکشد. در مواردی که قصد خرید گوسفند زنده دارید، ملاک خرید را رقم پائینِ قیمت گوسفنده زنده در نظر نگیرید؛ چرا که ممکن است گوسفند مورد نظر (!) در دوران نهفتگی بیماری باشد. در چنین مواردی مراکز خرید دام زنده قیمت پائین‌تری برای آن در نظر می‌گیرند. 

هیچوقت برای خرید گوسفند زنده، فریب قیمت پائین را نخورید. قیمت گوسفند زنده رقم مشخصی دارد که بنا به وزن و سلامت گوسفند تعیین شده است. قیمت گوسفند زنده را همچنین از قبل استعلام کنید که در هنگام مراجعه به مراکز خرید دام زنده، مشمول ضرر و زیان نشوید. در مواردی نیز بهتر است به جای فکر کردن در مورد قیمت گوسفند زنده، به راحتی به فروشگا‌ه‌های پروتئینی معتبر مراجعه کنید و دردسرهای خود را کم کنید! 

 

عامل بیماری، روش انتقال بیماری تب دره ریفت 

 

عامل تب دره ریفت، یک ویروس از جنس فلبوویروس است. انتقال این ویروس به راه‌های مختلفی صورت می‌گیرد. رایج‌ترین و بیشترین روش انتقال ویروس عامل تب دره ریفت، گزش پشه آلوده به این ویروس و سایر بندپایان گزنده است. بنابراین، مراقبت باشید هنگام مراجعه به مراکز خرید دام زنده، باشگاه‌های اسب‌سواری و طویله‌ها، پوشش مناسبی داشته باشید تا از گزش پشه‌های آن منطقه در امان باشید. 

 

دیگر روش انتقال بیماری تب دره ریفت از دام به انسان، تماس پوست خراشیده شده با خون، مایعات و ترشحات بدن و سایر اندام‌های حیوان آلوده است. این اتفاقاً مخصوصاً برای قصاب‌ها و کسانی که در کشتارگاه‌ دام کار می‌کنند، بسیار اتفاق می‌افتد. سعی کنید تا حد امکان در برخورد با دام‌ها، خراشیدگی‌ها و آسیب‌دیدگی‌های پوست و بدن خود را بپوشانید. 

 

مصرف شیر آلوده به ویروس نیز روش انتقال دیگری است. نوشیدن شیری که قبل از مصرف نجوشیده و پاستوریزه نشده باشد، یکی از قطعی‌ترین راه‌های انتقال ویروس به انسان است. همچنین، استنشاق هوایی که آلوده به ویروس باشد، نیز ممکن است باعث انتقال این ویروس به بدن انسان شود. تا کنون گزارشی مبنی بر انتقال ویروس از انسان به انسان مشاهده نشده است. 

 

درمان بیماری تب دره ریفت 

 

گفتیم که موارد مبتلا شدن انسان به بیماری تب دره ریفت بسیار خفیف و کوتاه‌مدت هستند. از این رو، هیچ درمان خاصی برای این بیماری تهیه نشده است. در صورت حاد بودن شرایط بیمار، گسترش و پیشرفت بیماری، درمان‌های صورت گرفته به منظور به انجام رساندن درمان‌های حمایتی هستند. البته همه‌گیری بیماری ممکن است تبعات نامطلوبی در پی داشته باشد. به عنوان مثال در سال 1977 میلادی، همه‌گیری بیماری تب دره ریفت در مصر منجر به مبتلا شدن 200 هزار نفر به آن و مرگ 600 نفر شد.

 

 


 

دستیابی به یک تولید خوب در پرورش طیور زنده 

 

برای دستیابی به موفقیت و سودآوری فوق العاده در تولید مرغ زنده، عوامل کلیدی وجود دارد که باید به درستی مدیریت شوند. شما باید باور کنید پرندگان جاندارا زنده هستند، آن ها برای زنده ماندن، رشد خوب، زندگی سالم، تولید مثل و احیای محصول مورد نظر خود نیز به ضروریات اساسی زندگی احتیاج دارند. قطعاً، هنگامی که میزان تولید به میزان قابل توجهی بالا باشد، سود حداکثر می شود، اما هنگامی که شما به نیاز مرغ های خود متمایل شوید، آن ها برعکس شما را نشان می دهند که بازده کم است. 

 

مهم ترین عواملی که تاثیر مستقیم بر بازده تولید مرغ دارد :

 

شرایط تغذیه خوب

هوا

نور

درجه حرارت

بهداشت و راه اندازی مجدد

اطلاعات با کیفیت در مورد معیارها


برای اینکه پرندگان شما به درستی بهره‌ وری بالایی از خود نشان دهند، باید یک عادت تغذیه مناسب طیور را حفظ کنید، شما پرندگان خود را سیر نمی کنید و انتظار دارید بازده بالایی داشته باشید. اگر به تغذیه پرندگان خود توجه نکنید امکان اینکه بازده شما در پرورش پایین بیاید هست مخصوصا افرادی که در تولید مرغ هستند باید حتما به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند.

 

پرندگان به عنوان موجودات زنده معمولاً به هوای تازه و دمای مناسب احتیاج دارند. هرگز سعی نکنید مقدار هوای تازه جوجه ها را کاهش دهید، به عنوان مثال ممکن است هوا سرد باشد و شما می خواهید درجه حرارت مرغداری را افزایش دهید. تا حد امکان سعی کنید بدون اینکه مانع از جریان هوا شود روش تهیه گرما را تغییر دهید. 

 

نور برای جوجه ها بسیار توصیه می شود. در خانه طیور نباید تاریکی و سایه باشد زیرا پرندگان نمی توانند بخورند و بنوشند و این به تنهایی نتیجه بسیار بدی خواهد داشت و باعث کاهش بهره وری می شود.

 

برای دستیابی به موفقیت در نگهداری طیور، باید یک درجه حرارت متوسط حفظ شود. افزایش و پایین آمدن دما تأثیرات مضر بسیاری بر جوجه ها به ویژه جوجه های جوان دارد.


پرندگان شما برای رشد خوب و سالم به محیطی تمیز و بهداشتی احتیاج دارند.

 

 برای بدست آوردن دقیق این اطلاعات با متخصصان این حوزه، مشورت کنند و راهنمایی بخواهند تا بتوانند بهترین نتیجه را دریافت کنند. یکی از مهم ترین نکاتی که باید به آن توجه کنید، بازدید مرتب از پرندگان خود است، این کار می تواند به موقع از بروز هرگونه خطر قریب الوقوع جلوگیری کند.

 

روش های مدیریت تغذیه خوب در مرغ

 

روشهای تغذیه خوبی وجود دارد که کشاورزان از آن ها استفاده نمی کنند، فکر می کنند ضروری نیست، در حالی که بعضی مواقع آنها را ندانسته انجام می دهند یا از آنها غفلت می کنند با مشکلاتی از قبیل کاهش وزن، شیوع بیماری، رشد ضعیف و غیره مواجه می شوند. یکی از مهم ترین نکاتی که باید در پرورش طیور زنده به آن توجه کرد تغذیه مناسب می باشد که خود ان نیز، شیوه های تغذیه مختلفی دارد که می توان به : 

 

گروه بندی

آب و هوا

ضایعات خوراک

نظارت بر خوردها و کیفیت علوفه

مواد افزودنی

نظارت بر سلامت و بیماری

 

و... اشاره کرد.

 

پرندگان در سنین، وزن ها و سطح تولید مشابه را در کنار هم قرار دهید تا جیره های خاص تر طبقه بندی شوند.

پرندگان از نژادهای مختلف، سن و سطح تولید را کنار هم قرار ندهید، مثلاً قرار دادن جوجه های گوشتی در کنار جوجه های یک روزه و جوجه های 2 هفته ای در کنار هم، کاملاً اشتباه است زیرا جوجه های مسن تر جوان ها را سرکوب می کنند و اگر ادامه یابد، در آخر قطعاً نتیجه بدی خواهید گرفت.

هر کشاورز خوب باید از آب و هوا، به طور خاص، دمای خانه مرغ خود آگاه باشد. اگر خانه مرغ های شما خیلی سرد یا گرم باشد، پرندگان شما به آن اثر پاسخ خواهند داد.

هر کشاورزی که می خواهد سود کسب کند، باید از نظر اقتصادی تامین باشد. شما باید تا حد امکان سعی کنید از هدر رفتن خوراک جلوگیری کنید، زیرا این امر می تواند هزینه تولید طیور را افزایش می دهد.

کشاورزان باید تلاش کنند از خوراک های باکیفیت در تغذیه پرندگان استفاده کنند، این امر به پرندگان امکان می دهد به سطح بهینه تولید برسند.

نمونه هایی از مواد افزودنی خوراک؛ پروبیوتیک ها، فیتوژنیک ها و هورمون هایی مانند استروئیدها که باعث تقویت و بهبود عملکرد تولید و میزان رشد می شوند.

سلامت پرندگان باید به درستی کنترل شود زیرا پرندگان بیمار مولد نیستند و به مصرف خوراک خود ادامه می دهند.

شیوه تغذیه مناسب برای هر کشاورز که می خواهد آن را در تولید مرغ زنده تولید کند بسیار مهم است. شما نمی توانید آنچه را که ندارید ارائه دهید! تغذیه خوب به پرندگان سالم و بزرگی می بخشد!

 

 


لباس پوشاندن به بره های شیری درست است یا غلط

شاید برای کسانی که به دامداری به عنوان شغل آینده فکر کرده اند این سوال پیش بیاید که نگهداری از بره های شیری چگونه باید باشد. نگهداری از بره ها در روز های اولیه تولد مشکل بوده و نیازمند کسب اطلاعات است. مثلا لباس پوشاندن به بره های شیری درست است یا غلط؟ در ادامه این بحث به چگونگی نگهداری بره های شیری و اینکه که لباس پوشاندن به بره درست است یا غلط می پردازیم .

تغذیه بره شیری

آنچه که در مورد تغذیه ی بره های شیری مهم است این است که بره های تازه متولد شده بلافاصله بعد از تولد به تغذیه از شیر مادر نیاز دارند. شیر مادر حاوی ماده ی پروتئینی به نام کلستروم است که این ماده برای ادامه حیات و بقای بره بسیار مهم است. اهمیت تغذیه دام در فصول سرد بسیار زیاد است ولیکن در بره ها این اهمیت شدت بیشتری پیدا می کند. بره ی تازه متولد شده ای که در بدو تولد از طریق شیر این ماده را جذب نکند دوران سختی را از بچگی تا دوران بلوغ طی خواهد کرد چرا که در برابر بیماری ها و ویروس ها بی دفاع خواهد بود. این ماده بره را در برابر ابتلا به عفونت نیز ایمن می کند. برای داشتن بره های پروار و سرزنده دو هفته پس از تولد آن می توانید به آن ها کنسانتره نیز بدهید. کنسانتره مصرفی توسط بره های شیری باید کنسانتره مخصوص بره باشد. در دوران شیرخواری باید به بره های شیری آنتی بیوتیک تزریق شود تا مبادا به بیماری های عفونی دچار شده و تلف شوند. علاوه بر تمامی این اقدامات برای سلامتی بره های تازه متولد شده لباس پوشاندن به بره های شیری از جمله بره های بدون مادر از دیگر اقدامات نگهداری بره است. لباس پوشاندن به بره هایی که در بدو تولد نه شیر مادر را خورده اند و نه توسط مادر لیس زده شده اند بسیار مهم است و ضامن سلامتی آن هاست.

نگهداری بره بدون مادر

در طی دوران زایش ممکن است برخی از میش های مادر تلف شوند و یا دچار کمبود شیر باشند . مشکلاتی از این قبیل باعث می شود که تعدادی بره ی شیری بدون مادر وجود داشته باشد. بررسی اثرات تغذیه در پرورش دام دارای اهمیت فراوانی است که برای دامداران یکی از مهمترین نکته های قابل توجه است و به همین دلیل باید از بره های شیری که بدون مادر هستند به خوبی نگهداری و حمایت کنند.

تغذیه ، کمک به رشد و نگهداری بره های شیری بی مادر به دو روش ممکن است:

 

جایگزینی مادر با میش مادر دیگر

در روش جایگزینی بره های مادر به طریقی توسط میش های مادر دیگر پذیرفته می شوند. اگر بره های شیری بی مادر توسط میش های پر شیر دیگر پذیرفته نشوند و یا میش پر شیری وجود نداشته باشد دامدار مجبور است به روش دستی بره را تغذیه کند. آنچه در مورد نگهداری بره های شیری بدون مادر مهم است آن است که بره ها در بدو تولد نیازمند تغذیه مقداری آغوز هستند. به اولین ترشحات شیر مادر پس از زایمان آغوز می گویند. دامداران می بایست مقداری آغوز منجمد در یخچال نگهداری کنند و یا از میش های مادر دیگر بگیرند، البته رعایت بهداشت در نگهداری از گوسفندان و مواد تغذیه ای آنها بسیار مهم است. ادامه ی حیات بره های شیری بدون عدم تغذیه آغوز غیر ممکن است. از آنجایی که در نگهداری از بره ها در روش دستی مادری وجود ندارد که بره را از سرما در امان نگه دارد لباس پوشاندن به بره های شیری باعث می شود که بره از بدو تولد با بنیه ای قوی رشد کند.

به چه بره هایی باید لباس پوشاند؟

عمل لباس پوشاندن به بره های شیری مخصوص بره هایی است که در حین تولد، مادر خود را از دست داده اند و از لطف و مهر میش مادر محروم هستند و ممکن است سرما در طول شب به آن ها آسیب بزند. 

لباس پوشاندن به بره های شیری همراه با تغذیه دستی

در مواردی که روش جایگزینی میش مادر میسر نبود دامدار می بایستی بره را به روش دستی تغذیه کند. در این روش از طریق پستانک و شیشه های مخصوص شیر، بره را تغذیه می کنند. لباس پوشاندن به بره های شیری که توسط هیچ میش مادر پذیرفته نشده اند مسئله ای حیاتی است. در صورتی که نتوان بره را با شیر میش تغذیه کرد می توان از شیر گاو بهره برد. در صورتی که بره از شیر گاو تغذیه می کند می بایست یک قاشق روغن ماهی به هر یک لیتر از آن شیر افزود. شیری که با کمک پستانک به بره داده می شود باید هم دما با درجه بدن بره باشد. از آنجایی که بره های بدون مادر حساس هستند می بایست در محلی خشک و تمیز نگهداری شوند تا احتمال ابتلا به بیماری های رایج در بره ها در آن ها به حداقل برسد. در لباس پوشاندن به بره های بی مادر جدا باید دقت کافی داشته باشید چرا که این بره ها به دلیل عدم نوشیدن شیر مادر از لحاظ استخوانی ضعیف هستند و ممکن است در گذاشت و برداشت های پی در پی باعث بروز شکستگی استخوان بره شود.

آیا لباس پوشاندن به بره های شیری کار درستی است؟

بره ها هنگام تولد پشم ندارند و نگهداری بره های شیری بدون مادر در ساعات اولیه تولد بسیار مهم است. میش های مادر هنگام تولد بره را که به محتویات زایش آغشته است را لیس می زنند و آن را خشک می کنند. این عمل باعث می شود بره گرم بماند و از اتلاف انرژی بدن بره جلوگیری شود. از آنجایی که بره های شیری در روز های اولیه تولد بسیار آسیب پذیر هستند بهتر است در کنار مادر قرار داده شوند. بره های بدون مادر در روز های اولیه از نگهداری و مهر مادر محروم می شوند و می بایستی دامدار از آن نگهداری کند. لباس پوشاندن به بره های شیری باعث می شود بدن بره خشک شده و دمای بدن آن تلف نشود. جهت نگهداری بره های شیری بدون مادر باید سریعا بعد از بریدن ناف در پارچه ای تمیز خشک کرد و در محیطی خشک و تمیز قرار داد. لباس پوشاندن به بره های شیری که در فصول سرد بدنیا می آیند بسیار به حفظ سلامتی بره کمک می کند. پوشاندن بیش از حد بره نیز باعث گرمازدگی بره می شود. پس بهتر است بره را شب هنگام و یا در روز های خیلی سرد پوشاند تا تلف نشود.

لباس بره بهتر است از چه جنسی باشد؟

جنس لباس یا پوششی که به تن بره می پوشانند نیز مهم است. پیشنهاد می کنیم زمان پشم چینی گوسفندان مقداری از آن را برای بره های خود که ممکن است لازم داشته باشند حفظ نمایید. بهتر است بره را با پوششی از پارچه های پشمی نازک بپوشانید. بهترین پوشش برای بره پوشیدن پشم گوسفندان دیگر است. لباس نباید پلاستیکی باشد. در حالت کلی از پارچه هایی که باعث تعریق بیش از حد بره شود خودداری کنید. جنس لباس بره نه باید آنقدر نازک باشد که بره احساس سرما کند و نه آنقدر ضخیم باشد که باعث بروز بیماری های پوستی در بره شود. اگر پوشش یا محلی که بره در آن نگهداری می شود زیادی گرم باشد بره بی حال و تلف می شود. قسمت پشت و شکم بره مهم ترین قسمت هایی است که توسط آن پوشش باید پوشانده شود.

شما می توانید تمام موارد مربوط به خرید و فروش دام زنده و راهنمایی های کافی و مفید درباره دام زنده را در وبسایت مرکز پخش گوسفند زنده و دام زنده نمونه مشاهده و مطالعه کرده و یا با شماره های 44558303-021، 22580299-021، 9560356-0912 و 2879659-0912 تماس حاصل نمایید.


دوره بارداری گاو و گوسفند چه زمانی بهتر است؟

بهترین دوره بارداری در گوسفند و گاو به طور کلی می توان گفت 5 ماه به طول می انجامد. به طوری که لازم است توجه داشته باشید از زمان جفت گیری تا زمان زایمان این بازه زمانی سنجیده می شود. جهت اطلاع از دیگر موارد در خصوص بارداری پستاندارانی چون گاو و گوسفند بهتر است در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

نحوه تشخیص بارداری گاو و گوسفند

با توجه به اینکه زاد و ولد در گاو و گوسفندان موجب سودآوری بالا برای دامداران می شود طبیعتاً یکی از مهمترین مواردی که در هنگام نگهداری از این پستانداران مورد توجه قرار می‌ گیرد نحوه تشخیص بارداری گاو و گوسفند و بهترین دوره بارداری در گوسفند و گاو است. توجه داشته باشید تمامی پستانداران از جمله گاو و گوسفند در زمان آبستن بودن نیاز به مراقبت‌ هایی خواهند داشت به طور کلی باید بدانید گاو و گوسفند که در یک بازه زمانی 5 ماهه از زمان جفت گیری تا زمان زایمان باردار هستند، که در این زمان لازم است مراقبت های لازم برای جلوگیری زایمان زودرس پستاندار و سقط جنین شود.

دامدار می تواند 6 هفته قبل از زایمان، بارداری را در گوسفندان و گاوها تشخیص دهد. در حال حاضر روش های متعددی جهت تشخیص بارداری گوسفندان وجود داشته زیرا پیشرفت تکنولوژی موجب شده است که روش ‌های جدید و راحتی برای این امر استفاده شود. یکی از بهترین روش ها اندازه گیری برخی هورمون ها مانند پرستوژن بعد از 20 روز بارداری می باشد. همچنین معاینه دستی به وسیله دستگاه رکتوم، لاپاراتومی دیواری شکمی در هفت هفتگی، رادیوگرافی و غیره از دیگر راهکارهای تشخیص بارداری گوسفندان می باشد. همچنین عدم بازگشت به فحلی گوسفند از بهترین و ارزان ترین روش ها برای تشخیص بارداری گوسفند و گاو است به طوریکه در این روش لازم است بعد از خود اندازی گله ده روز که گذشت اگر مشاهده کردید که جفتگیری در داخل گله زیاد است پس نتیجه گرفته می‌ شود که دفعه قبل آبستنی اتفاق نیفتاد و حیوان رو به فحلی برگشته است.

بارداری گاو

استفاده از سونوگرافی برای فهمیدن زمان آبستن گاو و گوسفند

علاوه بر آنچه بیان شد لازم است بدانید یکی از دیگر از روش های فهمیدن زمان آبستن گاو و گوسفند استفاده از سونوگرافی می باشد، زیرا این روش به راحتی به شما کمک می کند تا از آبستن بودن گاو و گوسفند اطلاع پیدا کرده و سپس بهترین دوره بارداری در گوسفند و گاو را تشخیص دهید.

زایمان گوسفند

بهترین دوره بارداری در گوسفند و گاو چقدر است؟

در خصوص بهترین دوره بارداری در گوسفند و گاو باید توجه داشته باشد همانطور که گفته شد این گوسفندان حدود 5 ماه باردار هستند و جنین را در شکمشان حمل می کند. به طوری که اگر در ده روز ابتدایی مشکلی برای گاو و گوسفند پیش بیاید شما شاهد سقط جنین خواهید بود که در این صورت سریع باید علت و یا علت های که موجب سقط جنین در این پستاندار شده را بررسی کرده و اقدام به رفع آن کنید. همچنین توجه داشته باشید اگر در 10 روز منتهی به زایمان گاو و گوسفند، این پستانداران زایمان کنند دچار زایمان زودرس شده اند که در این صورت اگر چه در بعضی اوقات بره و گوساله زنده خواهند ماند اما رشد بسیار ضعیفی داشته و ممکن است با هر میکروبی مریض شده و از پای در آیند.

زایمان گاو

بهترین فصل زایمان گاو و گوسفند

علاوه بر اینکه در خصوص بهترین دوره بارداری در گوسفند و گاو اطلاعاتی به دست آوردید لازم است که به زمان مناسب برای زایمان گاو و گوسفند نیز توجه کنید. به طور کلی می توان گفت بیشترین گاو و گوسفند ها دارای تولید مثل فصلی هستند به گونه ای که دوره بارداری شان را تا فصل تولید مثل بعدی به تعویق می ‌اندازند. البته باید بدانید امروزه روش هایی ابداع شده که با استفاده از آن می توان فصل زایمان گوسفندان را به فصل خارج از تولید مثل نیز انتقال داد. برای این اکثر شما باید قرص های کاشتنی را تهیه کرده و آن را به خورد حیوان بدهید تا در زمانی که فصل جفت گیری نیست گوسفندان و گاو ها جفتگیری کرده و در نتیجه زایمان خارج از فصل داشته باشند.

گاو همراه گوساله اش

بارداری گوسفندان و گاو

در خصوص مراحل بارداری در گوسفندان یکی از اولین نشانه های بارداری این حیوانات پر شدن پستان ها از شیر می باشد. رفتارهایی چون دراز کشیدن ناگهانی  نیز ممکن است در گاو و گوسفندان آبستن مشاهده شود. توجه داشته باشید قبل از اینکه برای جفتگیری گاو گوسفند آماده شود، آمادگی حیوانات از لحاظ تغذیه بسیار مهم بوده زیرا بالا بردن این مقدار تغذیه حدود 10 الی 14 روز قبل از جفتگیری و دو هفته بعد از جفتگیری موجب افزایش وزن گاو و گوسفند و بالا رفتن درصد برزایی و گوساله زایی آنها می شود. پس از زایمان نیز حیوانات نیاز به مراقبت ویژه ای دارند.

بارداری گاو

بهترین دوره بارداری در گوسفند و گاو از نظر سنی

نکته دیگری که در خصوص بهترین دوره بارداری در گوسفند و گاو باید به آن توجه داشته باشید از لحاظ سنی می باشد. به طوری که باید بدانید تمامی میش ها در سن 6 تا 7 ماهگی به بلوغ رسیده و اما قوچ ها در سن 46 ماهگی به بلوغ میرسد. در یک چرخه 17 روزه تمامی میش ها حدود 30 ساعت پریودی را تجربه کرده که در این هنگام یک بوی به نام فرومون از خود منتشر می کنند که این امر موجب تحریک قوچ ها شده و در نتیجه جفت گیری آنها انجام می شود. در خصوص بهترین دوره بارداری در گوسفند و گاو نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید سن گاوها در اولین زایمانشان است. به طوری که اطلاعات به دست آمده نشان می دهد معمولا گاوها در اولین زایمان 28 الی 30 ماه سن دارند.

شما می توانید تمام موارد مربوط به خرید و فروش دام زنده و راهنمایی های کافی و مفید درباره دام زنده را در وبسایت مرکز پخش گوسفند زنده و دام زنده نمونه مشاهده و مطالعه کرده و یا با شماره های 44558303-021، 22580299-021، 9560356-0912 و 2879659-0912 تماس حاصل نمایید.